Recensies


Client 

Helaas een zeer slechte ervaring moeten meemaken met uitvaarverzorger in Goes, zeeuwseuitvaartverzorging.nl. Bij eerste ontmoeting erg onprofessionele uitspraken moeten aanhoren betreffende ervaringen van zorgverlener over derden en zorgcentra in de omgeving. Verre van inlevend vermogen op kunnen merken naar weduwe en familie.

juli 15, 2018 - 12:25 AM

Ieldrin 

Hallo, Huubik heb het artikel over jou en ALS in de Trouw geelzen en je hebt me geraakt. Je schrijft: Ik zie het leven veel positiever dan 3 maanden geleden Je denkt dat je niet perse9 gelukkiger zou zijn als je deze ziekte niet had gehad en dat je er van overtuigd bent dat je geest zich aan je lichaam aanpast, dat je geest tot rust is gekomen. Bedankt voor je mooie uitspraken, je eerlijkheid en moed e9n de wonderschone foto’s van en uit je leven!!!!Een jongere broer van mij is 14 jaar geleden getroffen door een hersenbloeding en kan terwijl hij bij bewustzijn is niet meer praten, eten en bewegen. Misschien, ook al is mijn broer een ander mens, heeft zich zijn geest ook aangepast aan zijn nieuwe lichaam. Jij formuleert dit hardop en je helpt me er op te vertrouwen dat Matthias toch een weg heeft gevonden in zichzelf met zichzelf.Ik wens jullie sterkte voor wat komt en denk aan jullie ook al ken ik jullie niet!hartelijke groet van Susanne

juli 9, 2014 - 8:09 PM

A. Groen 

Jan-Jaap Palma van HeavenleyPalma ben ik zeer dankbaar voor de uitstekend geregelde uitvaart van mijn moeder.
Hij is rustig, bescheiden, welbespraakt, betrouwbaar en neemt waar nodig het voortouw. Ook niet geheel onbelangrijk is dat hij er representatief uitziet.
Van minder belang misschien maar toch noemenswaardig de uitvaart was meer dan redelijk geprijsd. Kortom een aanrader.

juni 17, 2014 - 2:47 PM

RR 

Zeer slechte ervaringen met een uitvaartverzorger uit Hipolytushoef. Na het overlijden van mijn moeder zijn er met de nabestaanden en de vertegenwoordiger van deze firma afspraken gemaakt.
Vervolgens heeft deze vertegenwoordiger met één van de nabestaanden weer afwijkende afspraken gemaakt.
Wij voelen ons door deze gang van zaken ernstig benadeeld.

juni 3, 2014 - 4:45 PM

P. de Heij 

Na het overlijden van mijn moeder kwamen wij via Yarden terecht bij Peter Leliveld in Nieuwkoop. Wij zijn zeer te spreken over deze uitvaartverzorger. Wij hadden het gevoel dat er echt met ons meegedacht werd. Ook het contact was heel plezierig. Het ophalen van mijn moeder uit het verpleeghuis gebeurde met veel respect. Bij een eventuele volgende keer maken wij zeker weer gebruik van deze uitvaartverzorgerl.

mei 9, 2014 - 8:43 AM

Simone Andriesen 

Na het overlijden van mijn echtgenoot bij toeval terechtgekomen bij John de Hoogh van Storm Uitvaartverzorging in Den Haag en tot op de dag van vandaag daar zeer dankbaar voor.

John weet als geen ander professionaliteit en vakkennis te combineren met betrokkenheid en persoonlijke benadering. Hij dacht mee en probeerde me bepaald geen geld uit de zak te kloppen, maar eerder te behoeden voor grote uitgaven door op even zo goede alternatieven te wijzen.

Van het eerste telefoontje tot na de crematie van mijn echtgenoot alleen maar contact gehad met John in plaats van dat je iedere dag maar moet zien wie nu weer je “dossier” behandelt. John was 24 uur/dag bereikbaar.

Ik kan terugkijken op een mooi, stijlvol en bijzonder afscheid van mijn echtgenoot. “He went out with a bang”, precies zoals ik het wilde, en daar heeft John de Hoogh een zeer belangrijk aandeel in gehad.

februari 26, 2014 - 10:00 AM

Rob Mohanlal 

Nogmaals wil ik mijn dank uitspreken aan arti Harnam van Antyesthi uitvaartzorg, namens mijn broers en zussen voor de zeer corecte begleiding van de uitvaart van onze moeder
niets was jou te veel, zoals we al zeiden we zijn een moeilijke familie echter alles is zeer perfect verlopen en we gaan je aanraden voor je zorgzaamheid en flexibiliteit zoals je zei: je ontzorgt en dat heb je helemaal gedaan.

groet,
Dr. R. Mohanlal

februari 21, 2014 - 4:48 PM

Ruud Thakoerdin 

Hierbij wil ik graag mijn compliment maken aan Arti Harnam van Antyesthi Uitvaartzorg Uit den haag. Ze heeft op zaterdag 26-10-2013 de uitvaart van mijn neef zeer correct en respectvol gedaan.

Raadt het een ieder aan die met een sterf geval te maken heeft

Nogmaals dank Arti

Groet,
Ruud Thakoerdin

oktober 19, 2013 - 12:51 PM

Paul Dingemans 

deze week begrafenis onderneming “uitvaart zorgcentrum Haarlem E.O. ”
bezocht ivm het regelen van de begrafenis van mijn vader.
Hier zijn wij niet over te spreken. Vader is opgebaard in het centrum in
Zandvoort, maar de openingstijden zijn zeer beperkt tot minimaal. Dit
was niet tevoren overlegd. Bloemen bezorgen kan alleen op bepaalde
tijden. Leuk dat de bloemisten in Zandvoort dit weten, niet iedereen
regelt het via Fleurop!
Verder was het gesprek slordig, duurde veel te lang. De kaart was wel
gedrukt, niet gedrukt duurde ook veel te lang.
Je kon merken dat ze meer klanten hadden en we waren maar lastig.
Ik hoop niet snel weer een sterfgeval te hebben, maar zal in ieder geval
nooit meer gebruik willen maken van hun service.

december 16, 2011 - 12:50 PM

Margaret van Dijk 

Voor iedereen die zoekende is naar
een uitvaartbegeleider kan ik van Proosdij.nl van harte aanbevelen.Bert van
Proosdij is een betrokkenen ondernemer met jarenlange ervaring. Hij weet met de
meest uiteenlopende situaties rondom een overlijden met respect en creativiteit
om te gaan. Bert straalt rust en vertrouwen uit en maakt dat ook waar. Bert
neemt veel regelzaken uit handen en is daarnaast altijd mobiel bereikbaar. Ik
spreek nu reeds twee maal uit eigen ervaring met betrekking tot een uitvaart in
eigen familie. Een klasse uitvaartbegeleider voor een prijs die U zal
bevallen

december 17, 2009 - 12:52 PM